Effektiv oppvarming med varmekabler behøver ikke koste mye penger. FAG-Elektrikeren har lang erfaring med innstallasjon av varmekabler i alle typer rom

Planlegger du å bygge et nytt hus? Renovere kjøkken eller bad? Bygge på eksisterende bolig? Vi kan gi deg varmeløsninger for alle typer gulv og gulvbelegg. Alle DEVIs høykvalitetsprodukter er energiøkonomiske, pålitelige og enkle å installere.

Varmekabler er både miljøvennlig og behagelig. Hos FAG-Elektrikeren kan du velge blandt de mest kjente merkevarene til god pris. Spør oss om tilbud!

Varmekabel i tregulv

Varmekabler kan monteres i luftrom i trebjelkelag. I tillegg finnes det produkter som kan installeres “tørt” direkte under parkett eller laminat. Mange har kanskje ikke vært klare over at varmekabler kan installeres i tregulv uten bruk av noen form for støpemasse. Varmekabel i tregulv kan enkelt installeres i både eldre og nye boliger. Varmekabler gir komfortabel gulvvarme i alle typer tregulv.

Innstøpte varmekabler

Støpte gulv er meget godt egnet for varmekabler. Det anbefales alltid å isolere undergulvet for å unngå varmetap nedover. Ved renovering, eller når det er nødvendig med lavere byggehøyde på gulvet, kan spesielle lavtbyggende støpemasser som gir en tykkelse ned til 10–15 mm anvendes. Perfekt som gulvvarme under fliser.

Frostsikring og snøsmelting

Varmekabel i bakken sikrer at oppkjørselen, trappen eller inngangspartiet ditt er snø- og frostfritt hele vinteren. Snøsmelteanlegg er enkle å styre med moderne kontrollsystemer beregnet for nettopp dette formålet. Kontrollsystemet sørger for at kablene er skrudd av når det er tørt på bakken eller over eller under gitte temperaturgrenser. Snøsmelteanlegg forbruker derfor langt mindre energi og er langt billigere i drift enn de fleste er klar over.

Varmekabler er velegnet til å frostsikre flere utsatte steder og komponenter i et bygg. Rør som sprenges på grunn av frost kan forårsake store vannskader.

Vi leverer varmekabel som kan installeres på utsiden eller innsiden av vannrør og dermed enkelt og effektivt forhindre dette.

Et annet vanlig problem er tilstoppede takrenner og nedløp med nedfall av is og snø fra tak som resultat. Dette kan gå ut over sikkerheten til mennesker, dyr eller eiendom. I bystrøk er det gårdeier eller beboernes ansvar å sørge for at folk på fortau og gater ikke utsettes for denne faren. Ved å montere varmekabler i takrenner og nedløp forhindres nedfall av snø og is på en effektivt, rimelig og sikker måte.

Leverandører