Varmeovner, panelovner, elektriske peiser og innovative designovner fra Nobø og Glamox installert av FAG-Elektrikeren vil gjøre din bolig spesiell!

Nobø merkevare har vært internasjonalt toneangivende innen varmekomfort og energisparende styringssystemer gjennom flere tiår og både Orion styringssystem og Nobø Safir Glassovn er produkter som har gjort seg spesielt bemerket i det nordiske marked.

Nobø varmeovner produseres i et bredt variantspekter, noe som gir høy fleksibilitet for hver type ovn. Det er i mange år lagt vekt på styringssystemer som gir godt inneklima og bedret økonomi.

Elektriske peiser

Dimplex er en internasjonal merkevare som innehar et bredt sortiment av varmeprodukter. Dimplex representerer høy kvalitet på design og funksjonalitet og deres unike sortiment av Dimplex elektriske design-peiser underbygger dette.

I tilegg til at Dimplex selger elektriske peiser og varmeovner, kan leverandøren også tilby et bredt sortiment av luftporter, infravarmere, håndkletørkere og håndtørkere.

Panelovner fra Glamox Luxo Lighting

Fra Glamox kan vi levere panelovner i en rekke varianter og utførelser. Ovnene er tilrettelagt for det siste innen styringer. Noe som gir god økonomi og behagelig oppvarming.