Vi leverer adgangskontroll for små og store prosjekter

Vi leverer adgangskontroll for små og store prosjekter både som enkelt system og koblet sammen med ett større anlegg med alarm, porttelefon, SD anlegg og mer.

Spør oss om gratis befaring!

Kontakt oss nå!

Eller ring (+47) 55 70 63 36

Alarm for større og mindre prosjekter.

Porttelefon fra det enkle til store anlegg med og uten video. I mange tilfeller kan eksisterende kabling gjenbrukes om ett anlegg skal renoveres. Vi kan komme med forslag og løsninger tilpasset dine krav. Ta kontakt for uforpliktende befaring.

Dørtelefon

Et dørtelefonanlegg, spesielt med video, bidrar til sikkerhet og trygghet for beboerne ved at de ser hvem de slipper inn. Systemene kan også benyttes for å sikre og overvåke sekundære innganger, som f.eks garasjer. Ved å velge et vandalsikkert anlegg vil det bidra til å hindre innbrudd og hærverk. En dørtelefon kan enkelt kombineres med et adgangskontrollsystem, enten med kortleser eller innebygd kodetastatur, for ekstra sikkerhet.

Dørtelefoner har i dag mange muligheter utover det de fleste normalt forventer. Det er for eksempel mulig å koble til flere kameraer for overvåking og overføre ringesignalet til en vanlig telefon, mobiltelefon, nettbrett eller PC slik at man får taleforbindelse og eventuelt kan se den som ringer på og dermed åpne døren. Systemene kan også kommunisere over ethernet.

Innen dørtelefoni er design og brukervennlighet viktige parametere, og vår italienske leverandør BPT er her i en klasse for seg. Med teknisk innovative løsninger, spennende design og en systemoppbygging som gjør det enkelt for installatøren, er de godt likt i det norske markedet.

Dørtelefon for næringsbygg

For næringsbygg er dørtelefoner med IP-kommunikasjon og gjerne med en sentralbordfunksjon, mye etterspurt. Her har Proxll mye å tilby, både løsninger for større bygg med flere firmaer som ønsker vanlig svarapparat eller PC/mobil som svarapparat, samt mindre bygg som kanskje bare har en inngang og en port for varelevering. Her kan vi tilby produkter med både moderne og robust design som har funksjoner utover den man normalt forbinder med et dørtelefonanlegg, som f.eks. «sett over», styring av eksterne porter og heiser, tilkobling av flere kameraer o.l. Sikkerheten kan også opprettholdes ved å bruke adgangspanel med kortleser/kodetastatur.

Dørtelefon i bolig

I de aller fleste boliger, blir det i dag installert en dørtelefon, ofte et enkelt system med en inngang og ett svarapparat. Større blokker med flere innganger og mange leiligheter har ofte større behov og er ute etter spesialtilpassede løsninger for dørtelefoni. Løsningene varierer fra de enkleste systemene med bare tale til mer avanserte systemer med fargevideo og videoopptak. Proxll tilbyr alle disse løsningene og andre spesielle systemer som er tilpasset Hjelpemiddelsentralens kunder.

Forbruker

De fleste forbrukere er i dag kjent med mobil og nettbrett som verktøy og vil dermed være komfortable med også å bruke disse i et dørtelefonsystem for å øke sikkerheten og komforten i sitt hjem. Proxll har løsninger for alt fra enkle «Villasett» til systemer hvor man bruker sitt egen trådløse nettverk og mobil/nettbrekk som svarapparat. En moderne og innovativ dørtelefon som gjør det enkelt for alle i familien å bruke. Vi skreddersyr dørtelefon-løsninger etter dine ønsker, da vi vet at alle hjem har forskjellige behov.

Trenger du mer informasjon?

Send oss en melding eller ring (+47) 55 70 63 36 for en uforpliktende samtale.