Smarthus - Moderne, energibesparende og brannsikre elektriske løsninger for hus og hjem

Et smarthus er en bolig der det er installert tekniske løsninger som kan styre hvordan lys, varme og andre elektroniske apparater i huset skal fungere. Systemene kan som regel styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. Moderne, energibesparende og brannsikre elektriske løsninger for hus og hjem (såkalte smarthus) har forbedret seg vesentlig de siste årene og prisnivået er også lavere enn de fleste tror.

Spør oss om gratis befaring!

Kontakt oss nå!

Eller ring (+47) 55 70 63 36

Fjernstyring av smarthus

I de fleste tilfeller er det også mulig å styre systemene via mobiltelefon eller internett. Fag-Elektrikeren as leverer både trådløse systemer, og systemer der signalene går via kabler. Fag-Elektrikeren as og smarthus. Fag-Elektrikeren as markedsfører og leverer styringssystemer for kontroll av lys, varme og ventilasjon, samt smarthusløsninger.

Vi kan bidra til å gjøre hverdagen enklere, besparende og mer miljøvennlig ved å styre unna unødvendig bruk av lys og varme.

Økonomisk besparelse med smarthus

Du kan senke varmen når du er på jobb, men likevel komme hjem til en varm stue. Du kan slå av og på alt lys i stua med en enkelt bryter, og du kan få opplyst inngangsparti automatisk med en detektor som registrerer bevegelse.

Fag-elektrikeren AS leverer løsninger hvor alle innstillinger kan tilpasses dine ønsker og behov som enkelt kan styres hjemmefra, over internett eller SMS. Løsningene inneholder avansert teknologi med enkle og brukervennlige funksjoner. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Design og integrasjon i smarthus

I tillegg har vi fokusert på design som en viktig faktor i installasjonen. Vi leverer om lag hundre forskjellige design med mer enn to hundre ulike funksjoner. Har du et minimalistisk hjem, kan lysbryteren din gå i ett med de svarte hvitevarene, og du kan spare plass ved å ha en innebygd radio eller trådløs værstasjon.

Vi har elegante porttelefonløsninger med video og svarapparat som kan kobles opp mot trådløs telefon og mobiltelefon. Dermed kan du enkelt åpne døra uansett hvor du er.

Økt sikkerhet i smarthus

Ønsker du et sikkert alternativ til nøkkel, tilbyr vi trådløst nøkkelkort, kodetastatur og fingeravtrykksleser. Står komfort, miljø, trygghet eller design på ønskelisten din? Eller er du rett og slett en technofreak? I alle tilfeller har vi løsningene for deg. Dine ønsker og dine drømmer kan virkeliggjøres med vår teknologi. Det er DU som tar initiativet!Pakketilbud smarthus - Leilighetspakken!

Kr 26.990,- ink mva*


Leilighetspakken er tilpasset en mindre bolig, men gir like fullt energisparing fra dag 1 og tilgang til hele xComfort-universet av løsninger.

Systemet gir styring av 3 varmesoner, men kan som sine storebrødre enkelt bygges ut med for eksempel lysstyring, fjernstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår:

 • 1 stk. kontroller for sentral styring
 • Styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom.
 • Basisprogrammering med standard funksjonalitet
 • Montasje og idriftsettelse er inkludert

Merk! Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening. *Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.Pakketilbud smarthus - Huspakken!

Kr 58.990,- inkl. mva*


Dette er grunnpakken for deg som har en større bolig og gir styring av 6 varmesoner og dimming/lysstyring i 3 rom.

Systemet lærer seg hvordan din bolig påvirkes av temperaturendringer, for eksempel når det fort blir kaldt, dermed slipper du å justere termostater opp og ned for å holde en komfortabel innetemperatur.

En lønnsom investering i egen bolig som gir lavere strømregning, økt verdi på huset og følelsen av luksus. Spørsmål? - Ring 55 70 63 36 for en uforpliktende og hyggelig samtale eller send oss en melding via kontaktskjema på siden. Vi sender ut katalog og priser ved henvendelse.

Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som:

 • Fjernstyring,
 • ekstra varmesoner,
 • innvendig/utvendig lysstyring,
 • webkamera med varslinger og lysscener eller
 • vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår:

 • 1 stk. kontroller for sentral styring
 • Styring av inntil 6 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 6 rom og 1 utendørs temperaturmåling
 • I tillegg legges det opp til dimbar lysstyring for 3 rom med inntil to lysgrupper per rom. Forutsetter dimbar last med inntil 250W belastning per lastgruppe
 • Lokal betjening fra inntil 3 doble trykknapper
 • Basisprogrammering med standard funksjonalitet
 • Montasje og idriftsettelse er inkludert

Merk! Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening. *Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.Pakketilbud smarthus - Hyttepakken!

Kr 34.990,- inkl. mva*


Grunnpakken for deg som har hytte. Løsningen gir deg «live» oversikt over temperatur innendørs og utendørs via mobil eller nettbrett og fjernstyring av 3 varmesoner.

Dermed kan du være sikker på frostfri hytte når du ikke er der, men som er varm når du kommer frem. Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som: Ekstra varmesoner, innvendig/utvendig lysstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår:

 • 1 stk. kontroller for sentral styring
 • Styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom
 • 1 utendørs temperaturmåling, og mulighet for fjernstyring/-overvåking av temperatur
 • Basisprogrammering med standard funksjonalitet
 • 3 års Sensio-abonnement er inkludert i prisen
 • Montasje og idriftsettelse er inkludert

Merk! Forutsetter at brukeren selv har smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening. For fjernkommunikasjon kreves internettilgang og ledig routerkapasitet. *Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.

Noen av våre leverandører

Trenger du mer informasjon?

Send oss en melding eller ring (+47) 55 70 63 36 for en uforpliktende samtale. Hvis din henvendelse gjelder gratis befaring - bruk dette skjema.

Ofte stilte spørsmål

Hva er viktig for meg som kunde og tenke på når det gjelder smarthus?

Hvilken type smarthus bør jeg som kunde velge?

Hva er de økonomiske fordelene for meg som kunde ved å velge smarthusløsning?

Hva koster smarthus for meg som kunde?

Hvilke funksjoner kan jeg få inn på mitt smarthus?