Smarte ladeløsninger for elbil i borettslag og sameie

Planlegger du å installere fastmonterte ladere for et større parkeringsanlegg? Vi leverer skreddersydde ladesystem til borettslag, sameie og bedrifter. Som en av Bergens ledende leverandører har vi opparbeidet oss en unik kunnskap og erfaring om elbil-ladere.

Spør oss om gratis befaring!

Kontakt oss nå!

Eller ring (+47) 55 55 55 55

Vurderer du hjemmelader til privatboligen din? Les mer om våre trygge løsninger til hjemmet her.

Sitter du i styret i et borettslag med stadig flere elbil-eiere? Eller er du bedriftseier og ønsker å gjøre det lettere for ansatte å lade i arbeidstiden? De siste årene har kravene til sikre og stabile ladeløsninger blitt stadig strengere. Fastmonterte ladestasjoner er dermed en trygg og langsiktig investering for fremtiden.

– Alle enheter i sameie må i dag ha mulighet for lading av elbil. Å få installert et større ladeanlegg trenger ikke å være så krevende og kostbart som mange kanskje tror. Vi i Fag-elektrikeren har opparbeidet oss en solid erfaring fra både små og store prosjekter i bergensregionen, forteller Preben Nøttveit, saksbehandler og prosjektleder hos Fag-elektrikeren.

Elbil-ladere til borettslag– raskt, sikkert og enkelt

Enten du bor i et borettslag av nyere eller eldre dato, vil behovet for fastmonterte ladere være økende. Mange kjører elbil allerede og trenden viser at stadig flere velger elektrisk når de skal kjøpe ny bil.

– Ved å investere i et felles ladesystem for elbil kan du sikre borettslaget en mer effektiv fordeling av strøm, gi flere tilgang til å lade samtidig og implementere betalingsløsninger som sikrer styret inntekt til drift av anlegget. Med gode, skreddersydde fellesløsninger for lading unngår du dermed konflikter om ladeplasser, strømtilgang og fordeling av utgifter, forklarer Nøttveit.

Lad der du befinner deg

Som elbil-eier har du sikkert erfart hvor praktisk det er å ha tilgang til lader når du trenger det? Steder hvor folk oppholder seg fast over lengre tid, kan derfor ha godt utbytte av fastmonterte ladestasjoner.

– Etterspørselen fra bedrifter er stadig økende, og vi ser at mange har behov for å lade elbilen i arbeidstiden. Våre skreddersydde løsninger sikrer nok strøm til alle på en forsvarlig måte, samtidig som det er både miljøvennlig, økonomisk og praktisk.

Vi i Fag-elektrikeren kan raskt legge til rette for en enkel, sikker og smart ladeløsning for både små og store parkeringsanlegg på arbeidsplassen. Ta kontakt med oss for å avtale gratis befaring.

Trenger du mer informasjon?

Send oss en melding eller ring (+47) 55 70 63 36 for en uforpliktende samtale.